15.10.2009

çikiletaa

an itibariyle sıkıntılı bir günü geride bıraktım.geride bıraktım diyorum çünkü sevgilimin yurtdışından benim için aldığı çikiletaların resmini ekranda görünce geride bırakılmayacak dert kalmıyomuş bee :) dakikalarca gözlerimi ekrandan alamadım cocuk msn de yazıyor cevap veremedim azizim kilitlendim resmen..kendi kendime güldüğümü gören annem ne karıştırdıgımı düşünerek an itibariyle yanımda belirdi gel de açıkla bu durumu monitör karşısında ablak suratıyla gülen bir tip :D tabiki size o çikiletaların resmini koymayacagım ne me lazım kalp krizine adrenalin patlamasına sebebiyet vermek istemem akşam akşam.
bugün zodyaklıyla halkbankasının sınavına bas
vuruda bulunduk.bankodaki eleman bizi samimi bulmuş olacakki kendisinin bile torpille girdiğini usulca fısıldadı.hiç umudum kalmadı yazılıyı gecsek bile sözlü için en az şube müdürü tanıdık bulmamız lazımmış,bir umut giricez artık.yazık ama ya devletin bankası bile torpile bakar olmuş heybeye 50liramız yanacak yazılıyı geçip sözlüden kalırsak.pişman olmayacagımı bilsem basvurmazdım zaten ne yapalım şansa ve torpile kaldı hersey.o diil de annem bu konularda çok ısrarcı sen mılletın lafına bakma gir oyle dedıklerıne bakma yok torpil fln olmaz bi umut olur vs. kadıncagızda umut baglamış resmen yaşadıgımız olayı anlattıgım halde bıle ıkna olmadı.neyse caniim valla benden günah gitti söledim ben en baştan.
neyse velhasıl büyüklerin batıl inançlarına da cidden inanamıyorum.gerçeklerden cok fazla uzaklaşıyorlar zaman zaman.ee kimisi buna inanç diyor ama
cogu zaman resmen mucize beklıyorlar bızden.biz iyi birşey bekledıgımızdede nedense kötülüklerini sunuyolar anlamış degılım..
nerde kalmıştım.çikiletaaa çikolata diyincede aklıma willy wonka geliyor cok sevıyorum o filmi ama ya.cocukluk günlerimi hatrlıyorum.ve gercekten johnny depp inanılmaz oynamış o karakteri.defalarca izledim ve bıkmadım ya öyle bir film.keza tim burton'un filmlerinde de johnny depp e hayran kalmışımdır.. bi ara feci derece yabancı dizi ve filmkoliktim diyebilirim.imdb'de ne kadar high score dizi ve film varsa izlemişliğim vardır.dizilerden en etkilendiğim' rome' olmustu.kısa bir tv dizisiydi ama nedense cok etkiledi beni eski romayı cok iyi betimlemişler.
dua edin bana sevgilim ve çikiletalarım sapasağlam gelsin :D bide bu aralar vizyona güzel bir film girsin zevkle izleyelim..

3 yorum:

  1. çikeletanın fotosunu koysaydın ya yiyip attığın kabı koyacağına :D :D :D

    YanıtlaSil
  2. çikalatalarından hiç yedirmiyorsun jane:((( cimri cimri cimrisin!!!

    YanıtlaSil
  3. 3 tanecik vermiştim ama :) nankörlük yapma zodyaklı :D

    YanıtlaSil

salça olanlar :)