8.12.2009

soruların keşke ile yanıtı


keşke bugün gitmeseydin..planladığım herşeyi hiçe sayarak.duygularımı,benliğimi,hayallerimi götürmeseydin..nasıl bilebilirdim gideceğini,nasıl bilebilirdim bitecegini..belki de hep bildim aslında ama bilmek istemeyeni oynadım.gittin işte yaa ben neden burdayım ki,ben neden gidemiyorum,neden çaresizim.aslında hep böyleydim.görememişim yanındayken sadece açamamışım gözlerimi açmak istememişim.bitti işte ne anlatayım aldığım iğne ipliklerimi,asker pazarlarınımı,deşiyimmi herşeyi.ama içmiycem bu akşam,çünkü ne içecek kadar param ne de içecek bir arkadaşım var hoş zaten canımda ilk defa içmek istemiyor.ne istediğimi bilmez bir haldeyim.keşke keşke keşkeler mahvediyo şuan beynimi.ağlayamıyorum bile yaa gözlerim dolu dolu oluyo kalakalıyorum öyle.bi şaşkınlık bir beklenmeyen doluya yakalanmışım gibi bi his bu.aslında mecalim yok yazmaya ama tek dostum şuan klavyem ve karsımdaki beyaz ekran.bi bilsen o hep gurur yapar dediğin insan ne kadar çaresiz şuan,ve hiç bir zaman aslında gurur yapmadıgını bir bilsen.belkı de bılıyosun bilmesen tahammül etmezdinki,kesinlikle biliyosun..senin hiç bişeyden haberin yokki,istediğin ve inandıklarınla yaşamaya devam et benim dünyamda degıl belkı ama kendı dünyanda sorgulayacagına eminim.ne çok sevmiştim çocuk seni,seni değil kendimi ne kadar çok değiştirmişim farkında olmadan.ne çok zarar verdin bana,nasıl kendime gelicem ben? bir daha başka bir insanı sevmekle mi,,tiksiniyorum bu düşünceden.ne kolay ama bee sevdir kendini sonra istediğin bahaneyle çek git,kalp kır,ağır konuş.ayrılma ama karsındakını bu duruma mecbur bırak.sonra sömürü yap...beni bu kadar mı sevdin sevgilim? ben sana birşey hissettiremeyecek hale ne zaman geldim?ne zamandan beri yanımda rahat edemez oldun? bunlar hiç bir zaman cevabını bulamıycak sorular.asla asla..bitmiş aşkımızı yayınlıyorum kızamıyacaksın bana.bitti çünkü...keşke giderken kalbimdeki lekeyi de nasıl temizliyecegimi soyleyıp öyle gıtseydın,belkı bu kadar perişan olmazdım,keşke içimdeki şey nasıl geçer yardım etseydin,aaa gerçi mecburmuşuz yaa birbirimize diyecek elbet birşey bulurdun.iki insan birbirine niye mecbur olur aa salak sevgilim? niye niye?sevmediğinden mi mecbur olur,bu kadar kavgaya ragmen sevmedıgınden oluyosa ismimi değiştiririm...neyse nerde kalmıştık gittin,gitmende,ellerim üşüyo kalbim büyümüş gibi hissediyorum ama boyle buyuk bir boşluk içinde büyüyor,acı veriyo.hersey için teşekkür ediyorum sana,kısa kesıyorum çünkü mecalim kalmadı beyaz sayfalarda artık gozumde buyuyor.mutluluklar dılıyorum çaresizce tüm yalnızlıgımla hoşçakal öaaa çok sevdim çok sahiplendim hunharca tüketmişiz demekki,hoşçakal

3 yorum:

  1. sanırım bu zamanlar herkes için ayrılık zamanları...

    gidene siktirip gitmesinden başka diyceğim yok...

    ama üzülme onun istediği bunu görmek zaten
    ve sakın geri dönmesine şans verme o sana şans vermedi zaten.

    sen hayat değilsin ikinci bir şans veremezsin yada tanrı değilsin affedemezsin

    YanıtlaSil
  2. üzüldüm gerçekten.. Ama bitmesine değil bi insanın değmeyecek "insan kalıbı"na oturtulmuş mahlukattan ötürü üzülmesine üzüldüm.
    Ne desem boş biliyorum...
    Sanırım tek söyleyebileceğim şey; anlıyorum....
    Hayırlısı neyse o olsun.... Kış vaktinden midir nedir? Herkeste bir tuhaflık var zaten :/

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim yorumlarınız için..bitti sanmıştım ama bitmedi..şimdilik kış uykusuna yatıcam sanırım.kendimi iyi hissetmeye başladıgım an yazmaya başlıycam yeniden öpüyorum hepinizi :)

    YanıtlaSil

salça olanlar :)